ISIprime Boeideel

Omschrijving

Door de UV mastic laag – welke nog voor de grijze acryl grondlaag wordt aangebracht – is de plaat goed opgevuld en afgedicht, hierdoor ontstaat er een extra glad oppervlak en vormt het een uitstekende basis voor een perfecte afwerking.

Beschikbaar in lange lengtes: minder tot geen dilatatie naden
ISIprime is dankzij gevingerlast hout beschikbaar in lengtes tot 6 meter. Hierdoor zijn er bij montage minder of geen verbindingen en dilatatievoegen nodig. Dit zorgt voor een strakke en mooie afwerking. Tevens is het boeideel hierdoor ook minder kwetsbaar voor weersinvloeden.

Arbeid- en tijdbesparend door de stabiele basis
Door de grijze 80 mu acryl grondlaag is alleen het dichten van de kanten en randen, licht ontvetten en opschuren nodig voor het aanbrengen van de gewenste afwerklaag. Bovendien is er minder verf nodig, gezien de plaat met één laag af te werken is.

Specificaties

Voor al het timmerwerk buiten, ook de gevel. De extra lange multiplex boeidelen van ISIprime zijn opgebouwd uit door-en-door Okoumé fineren met afgeronde randen. De kopse kanten, voor- en achterzijde zijn voorzien van een grijze 80 mu acryl grondlaag, deze kan met één laag worden afgeschilderd.

Eigenschappen

-Door- en-door Okoume

– Rondom gegronde en gevingerlaste

– Boeistroken

– Buitenverlijming Klasse 3 – E1

– FSC® gecertificeerd

Afmeting (mm)
2500, 4850, 6050 x 20 , 25, 30, 35, 40,

dikte (mm)
18

ISIprime leaflet 2021 
ISIprime garantiecertificaat