Van minimalistisch tot expressief: de nieuwe kleurencollecties van Cedral Siding

Een frisse wind waait door het assortiment van Cedral Siding, met een gedegen aanpassing aan de hedendaagse én toekomstige vraag voor gevelbekleding. De veranderingen komen met vernieuwing en laten een scala aan prachtige kleurkeuzes zien. Cedral Siding presenteert met trots vier nieuwe inspirerende collecties en worden vanaf nu geleverd via RET bouwproducten.


DESIGN COLLECTION: STRAK EN MINIMALISTISCH

De Design Collection omarmt het modernisme met een elegante reeks kleuren – wit, grijs en zwart. Deze tijdloze tinten passen naadloos in strakke, minimalistische esthetiek. Of u nu een avant-garde architectuur aan het bouwen bent of de voorkeur geeft aan een eigentijdse uitstraling, de Design Collection brengt een gevoel van zuiverheid en eenvoud in uw woning.


NATURAL COLLECTION: VERBINDING MET DE NATUUR

De Natural Collection vertaald de sereniteit van de natuur naar het kleuren palet van de woning. De warme en uitnodigende natuurlijke tinten verbinden uw huis harmonieus met de omringende natuur. Of het nu gaat om een landelijke cottage of een modern buitenverblijf, deze kleurenreeks ademt rust en sereniteit, terwijl ze tegelijkertijd een naadloze overgang tussen binnen en buiten mogelijk maakt.


EXPRESSIVE COLLECTION: AUTHENTIEKE EXPRESSIE

De Expressive Collection duikt in diepgaande en authentieke nuances, waardoor een rijk kleurenpalet ontstaat. Met donkere en expressieve tonen brengt deze collectie een gevoel van individualiteit met zich mee.

CLASSIC COLLECTION: TIJDLOZE RUST

De zachtheid en rustgevende sfeer van de Classic Collection zorgt voor een tijdloze stijl. De kleuren in deze collectie bieden een vleugje elegantie en sereniteit. Als u op zoek bent naar een tijdloze uitstraling die de tand des tijds zal doorstaan, dan zal de Classic Collection uw verwachtingen overtreffen.


EEN WERELD VAN KLEURKEUZES

Het nieuwe assortiment bestaat in totaal uit 21 verfijnde kleuren, waarvan 11 nieuwe toevoegingen zijn, beschikbaar in diverse stijlen zoals Lap Wood, Click Wood, Click Smooth en Board. Deze vernieuwing belooft een frisse start voor uw bouwprojecten.


Cedral Lap

Cedral Click

Cedral Board

NAADLOZE INTEGRATIE IN EUROPA

De nieuwe kleuren worden vanaf nu geleverd via RET bouwproducten. Elke collectie bevat 6 kleuren, waarbij sommige tinten zich herhalen, zodat u kunt kiezen op basis van de eigen woonstijl. Met het volledige portfolio van 21 kleuren beschikbaar in heel Europa, minimaliseert Cedral Siding het risico op leveringstekorten.


De nieuwe collecties brengen een scala aan mogelijkheden voor de gevel. U kunt nu met vertrouwen en gemak beslissen, met keuzes gebaseerd op de vier nieuwe woonstijlen. Of u nu op zoek bent naar minimalisme, natuurlijkheid, expressiviteit of tijdloze rust, Cedral Siding heeft het allemaal.