DOE MEE MET ONZE EK ACTIE 

Dit is je kans om te bewijzen dat jij de enige echte voetbalkenner bent! Voorspel wie dit jaar het Europees Kampioenschap voetbal gaat winnen. Maar daar blijft het niet bij: schat ook in hoeveel doelpunten de winnende ploeg in totaal tijdens het toernooi zal scoren. Jouw voorspellingsvaardigheden kunnen je een prachtige voetbaltafel opleveren, perfect voor een vriendschappelijk potje met collega’s of voor een gezellige avond thuis.

Hoe kan je meedoen?

Klik hier om je voorspellingen in te vullen. Vertel ons wie volgens jou de kampioen wordt en voorspel hoeveel doelpunten de winnende ploeg in totaal tijdens het toernooi zal scoren. Tijdens de reguliere speeltijd inclusief blessuretijd (inclusief eigen doelpunten). Gescoorde doelpunten tijdens de verlenging en penalty series tellen niet mee.

Bekijk de spelregels en voorwaarden van onze actie door hier te klikken.

Zorg dat je je voorspellingen op tijd doorgeeft! De deadline voor het insturen van je voorspelling voor de start van de EK. Daarna is het tijd om te kijken of jouw voetbalkennis net zo goed is als je denkt.


Waar wacht je nog op? Doe nu mee mee onze EK Actie en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van deze geweldige voetbaltafel!