De grenzen verleggen van badkamerdesign

Omdat het een van de meest gebruikte ruimtes in huis is, is het geen verrassing dat badkamerrenovaties veel op de agenda staan. Het selecteren van de juiste bouwproducten en materialen kan een uitdaging zijn, met een unieke reeks factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

Snelheid, het minimaliseren van overlast voor huurders is een absolute prioriteit. Daarom is het essentieel om oplossingen te gebruiken die een snelle en gemakkelijke installatie mogelijk maken.

Prestatie, het is van cruciaal belang om producten en materialen te selecteren die solide, duurzaam, en gemakkelijk te onderhouden zijn, om dure reparaties of onderhoud op de lange termijn te beperken.

Hoewel prestaties en snelheid belangrijk zijn, is het uiterlijk van een badkamer natuurlijk nog belangrijker voor huurders. Daarom is het belangrijk om ook rekening te houden met esthetiek bij de renovatie; een blije huurder = een blije woningcorporatie. Vergeet de eenvoudige, kale en saaie badkamer – tijden zijn veranderd!

Hoewel tegels misschien wel het traditionele gebruikte product is voor de badkamer, zijn ze zeker niet de perfecte oplossing. Aangezien standaardtegels ca. vijf dagen nodig hebben om te installeren, van voorbereiding tot voegen, met een aanzienlijke overlast voor de huurders. Niet alleen dit, maar er zijn ook specialisten nodig, wat resulteert in hogere kosten.

Gelukkig is er een nieuw tijdperk aangebroken, met waterdichte wandpanelen!

Wandpanelen oogde ooit misschien goedkoop en onaantrekkelijk, dankzij nieuwe ontwikkelingen in de markt is dat zeker niet meer het geval. In plaats daarvan bieden wandpanelen nu de mogelijkheidom een moderne badkamer te creëren die snel te installeren, duurzaam, onderhoudsarm is, en eruitziet als in een woonmagazine, en dat alles tegen geringe kosten.

In tegenstelling tot tegels kan het wandpaneelsystemen binnen enkele uren worden geïnstalleerd. Geschikt voor bevestiging aan elk type wand, of zelfs direct over bestaand tegelwerk, het biedt minimale rommel en minimale overlast. Bovendien kunnen panelen worden gemonteerd door een allround timmerman, zonder dat specifieke expertise op het gebied van stuken of tegelwerk nodig is.

Wat de prestaties betreft, bieden wandpanelen een solide, duurzame en waterdichte oplossing, en ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, zonder dat bacteriën kans krijgen zich te hechten. Met ons assortiment Fibo wandpanelen krijgt u bovendien de zekerheid van 25 jaar garantie.

Esthetisch gezien is er keuze te over – misschien nog wel meer dan bij tegels; met een breed scala aan eigentijdse stijlen, kleuren en ontwerpen beschikbaar voor alle type woningen en alle budgetten.

Bij Fibo hebben we zes collecties om uit te kiezen, elk met een reeks prachtige dessins in verschillende kleurstellingen: van het eigentijdse Cracked Cement en prachtige White Marble tot de opvallende Hexagon, industrieel geïnspireerde Baksteen en de trendy Visgraad. En voor degenen die het uiterlijk van tegels niet helemaal willen opgeven, bieden we panelen met tegeleffect, compleet met een realistische voeglijn.

Waarom tegelen… als het Fibo kan?

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons brede assortiment wandpanelen of om iemand te spreken over de mogelijkheden bij uw project!