Over RET Bouwproducten

RET Bouwproducten is importeur en distributeur van plaatmateriaal en (af)bouwproducten en behoort tot de Timber and Building Supplies Holland N.V. Het bedrijf is in 1914 opgericht, heeft anno 2016 ca. 50 medewerkers in dienst en beschikt over meer dan 30.000 m² aan magazijnterrein. De verkoop richt zich uitsluitend op de hout- en bouwmaterialenhandel en industriële verwerkers (B2B). Het assortiment is opgebouwd uit vier volwaardige hoofdgroepen: Plaatmateriaal, Gevelbekleding, Interieur Producten en Bouwkundige Brandpreventie.

RET heeft de duidelijke ambitie om méér te willen zijn dan ‘alleen leverancier’. Als de ‘Aanvoerder in Bouwproducten’ biedt RET Bouwproducten haar relaties:

Visie
RET Bouwproducten wil de klanten aan wie ze levert kennen en het productaanbod en dienstverlening op hen afstemmen. Hierbij staat het verkrijgen van een structurele relatie centraal waarbij maximaal wordt ingespeeld op de behoefte en eigenschappen van de klant. De organisatie kenmerkt zich door een breed scala aan klantgerichte oplossingen, een bedrijfsstructuur met een beslissingsbevoegdheid van werknemers, die dicht bij de klant staan en een cultuur waarbij beloning en waardering gehaald worden uit langdurige relaties met haar klanten. Relaties van RET ervaren hierdoor méér en makkelijker te kunnen in- & verkopen wat resulteert in loyale, tevreden klanten en financieel succes.

Onze merken