Bezoek ONS gratis OP de vakbeurs Renovatie & Transformatie

Graag nodigen wij u uit voor de de vakbeurs Renovatie & Transformatie hét platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren.

Renovatie, herbestemming en transformatie zijn de komende jaren een drijvende kracht in de bouw! Bijna 10% van de kantoren en winkelpanden staat leeg, waarvan een flink deel, qua ligging en leefbaarheid, uitermate geschikt is om tot woningen te herbouwen. De overheid ziet deze panden dan ook graag getransformeerd worden, om op die manier maar liefst 15% van de benodigde 1 miljoen woningen te realiseren. Slim en snel renoveren biedt hier de uitkomst!

Wij laten u graag onze slimme wand & plafond panelen zien waar mee u op een snelle en duurzame manier kunt renoveren. Renoveren was nog nooit zo makkelijk!  Klik hier voor gratis kaarten


Fibo

Waarom tegelen als het Fibo kan? Maak nu de stap naar een groenere toekomst met de Fibo wandpanelen. Hét snelle en duurzame alternatief voor tegelwerk bij badkamerrenovatie. Zonder hak- en sloopwerk en zonder te hoeven stuken of tegelen. Realiseer een badkamerrenovatie in slechts twee dagen.

Walls2paint

Een revolutionair wandsysteem dat stuken overbodig maakt bij het plaatsen van een wand. Vrijwel naadloos kliksysteem, direct overschilderbaar zonder primer. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk niet alleen sneller af is, het maakt het project ook een stuk goedkoper.

Ambiwalls

In één arbeidsgang een decoratief afgewerkte wand. De klikbare wandpanelen hebben een basis van spaanplaat en zijn afgewerkt met een hoogwaardige decoratieve folie, behangen of schilderen is dus niet meer nodig. De panelen zijn beschikbaar in talloze dessins.

Gratis toegang voor u én uw klanten!

Bijgaand vindt u de link, waarmee u zich kunt registreren voor gratis toegang. Wilt u ook uw klanten uitnodigen? Dat kan!

Klik hier voor gratis kaarten


Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Meer weten over de beurs? Zie Renovatiebeurs.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand 1.B047