Specialisten praten met specialisten

Binnen de industriële sector richten wij ons op diverse specialistische markten. RET biedt een totaaloplossing; van deuren, kozijnen, wand- en plafondpanelen tot gevelbekleding en plaatmateriaal. Binnen deze productgroepen voeren wij een breed assortiment, waardoor u met één bestelling uw benodigde materialen in huis kunt halen.

Specialisten praten met specialisten!
Product- en marktkennis zijn naast het brede productaanbod twee onmisbare aspecten, die RET tot een volwaardig partner voor u als industrieel verwerker maken. De cultuur bij RET is er een van kennis uitwisselen en samenwerken. De handige verwerkingsvoorschriften helpen u bij het bouwen en het Special Products team voorziet u graag van advies, bijvoorbeeld bij het maken van een juiste materiaalkeuze.

Bewerking op maat!
Op aanvraag worden er ook bewerkingen op maat uitgevoerd in de vorm van zaag- of plakorders. Daarnaast kunt u als relatie van RET Bouwproducten ook specifieke (toepassingsgerichte) wensen aangeven, waarna wij gezamenlijk naar oplossingen gaan zoeken.

Innoverend en vooruitstrevend!
Als dé Aanvoerder in bouwproducten vinden wij het belangrijk om ons productaanbod constant te evalueren en te verbeteren aan de hand van de actuele marktwens. Als relatie van RET kunt u hierop mee liften en u blijven onderscheiden in de markt.