De moderne opdrachtgever, of dit nu een particuliere bezitter van een woning is of een vastgoed magnaat, orienteert zich steeds meer zelf op trends en ontwikkelingen met betrekking tot de materialen. Daar waar vroeger alles door de architect werd bepaald, zien wij dat opdrachtgevers kennis opdoen om te kunnen sparren met de voorschrijvers. Sterker nog, bij veel (renovatie)werken komt er al geen architect meer aan te pas.

Om marktpartijen, waaronder opdrachtgevers te ondersteunen heeft Ret diverse concepten ontwikkeld zoals  www.shapes.nlwww.bouwbrandwerend.nl en  www.gevelproducten.nl. Daarnaast hebben wij diverse productwebsites zoals  www.fibo-trespo.nlwww.agnes.nl en  www.ret-interieur.nl.

Naast deze websites staan wij voor grotere opdrachtgevers klaar om u persoonlijk te ondersteunen. Wij ontvangen u bijvoorbeeld graag in ons Shapes Experience Center in Nieuwegein om u te helpen bij uw materiaalkeuze. U kunt uw architect en of aannemer hierbij uitnodigen. Wij maken graag een afspraak!