Logistieke service

Afleveren bouwmateriaal

Of het nu gaat om een grote of kleine bestelling. Bij RET bent u altijd bij het juiste adres. Wij leveren waar nodig, bij uw bedrijf, direct op de bouwplaats of op een andere locatie. Voor uw gemak hebben wij vaste leverdagen (zie schema hieronder) maar kunnen hier op verzoek van afwijken. Een spoedlevering? We kijken graag naar de mogelijkheden. Neem contact op met ons verkoopteam.

Postcode – Vaste leverdagen
10 t/m 24 – Dinsdag + vrijdag
25 t/m 34 – Dinsdag + donderdag
35, 36    – Dinsdag + vrijdag
37, 38    – Woensdag + vrijdag
39 t/m 41 – Maandag + woensdag
42        – Dinsdag + donderdag
43 t/m 64 – Maandag + donderdag
65 t/m 76 – Maandag + woensdag
77 t/m 80 – Woensdag + vrijdag
81        – Maandag + woensdag
82 t/m 99 – Woensdag + vrijdag


Retourvoorwaarden RET Bouwproducten:

  1. Retourzendingen kunnen alleen na goedkeuring van RET Bouwproducten worden geaccepteerd. Bij een retourverzoek neemt u contact op met onze verkoopafdeling voor overleg, voordat een retourorder aangemeld kan worden.
  2. Alleen voorraadartikelen uit het actuele assortiment van RET Bouwproducten kunnen worden geretourneerd.
  3. Geheel of gedeeltelijk verwerkte goederen, beschadigde of vuile goederen of goederen waarvan de originele verpakking ontbreekt of is beschadigd, kunnen niet worden geretourneerd.
  4. De vergoeding voor het verwerken van een retourorder bedraagt 15% van de bestelwaarde van de retourorder met een minimum van €90. Deze kosten zijn gebaseerd op de door RET Bouwproducten te maken vracht- en handelingskosten. 
  5. In het geval van kwetsbare goederen zoals bijvoorbeeld deuren en kozijnen, moet u zorgen voor een deugdelijke verpakking voor het retourtransport. Als tijdens dit retourtransport schade ontstaat, kan RET Bouwproducten de retour niet accepteren. Het aankoopbedrag zal dan niet worden gecrediteerd en de standaard retourkosten zullen wel worden berekend.
  6. Eventuele bijkomende kosten (zoals het gebruik van een kooiaap) zullen door RET Bouwproducten worden beoordeeld en waar nodig worden doorbelast.
  7. Retourorders kunnen uitsluitend worden opgehaald op de locatie waar de bestelling is geleverd. Als de goederen niet klaarstaan en daardoor niet meegenomen kunnen worden voor retourtransport, worden de vracht- en handelingskosten wel doorberekend.
  8. Materialen worden bij een retourorder gecontroleerd op schade door zowel de chauffeur als na binnenkomst door één van de medewerkers van RET Bouwproducten. De chauffeur zal bij het ophalen ter plekke foto’s maken ter registratie van de te retourneren materialen.