Marketingsupport

Marloes Hooiveld & Karin Cardinaal

“WIJ HELPEN U GRAAG MÉÉR EN MAKKELIJKER VERKOPEN”

” Bent u al op de hoogte van al onze mogelijkheden op het gebied van marketing support? Naast het beschikbaar stellen van monsters, documentatie en showborden zijn wij namelijk ook zeer actief in het creëren van vraag naar onze producten onder voorschrijvers, verwerkers en zelfs eindgebruikers. Met als doel UW – en daarmee natuurlijk ook onze – verkoop te stimuleren. Wij vertellen u er graag alles over! Heeft u zelf ideeën of een specifieke wens in dit kader? Laat het ons vooral weten.”

Monster & documentatie service

Wenst u monsters en documentatie van de producten, die u via RET afneemt? Dan kan dat eenvoudig online besteld worden.

Online concepten
Krijg een online vermelding als verkooppunt, ontvang directe leads en plaats online referentieprojecten uit uw naam. Om de verkoop van onze klanten te stimuleren heeft RET online concepten en productsites ontwikkeld, waarmee de eindbeslisser en verwerker geïnformeerd en geïnspireerd worden in de betreffende mogelijkheden. Voor de verkoop wordt verwezen naar de klanten van RET, die deze producten bij ons afnemen.

Poductflyer met eigen bedrijfsgegevens
RET Bouwproducten biedt vaste relaties de mogelijkheid om een gerichte mailing naar klanten te verzorgen. Bijvoorbeeld ten tijde van een advertentiecampagne van een bepaald product, die wij geregeld houden in verschillende vakbladen. De mailing kan uit naam van het betreffende product, maar uiteraard ook gewoon vanuit uw eigen naam.

Interesse in productflyers? neem contact op met uw RET accountmanager