LICHTER EN VOORDELIGER DAN POPULIEREN MULTIPLEX:
maak kennis met Moduply interieur light

Moduply interieur light

Ben je op zoek naar een duurzaam en lichtgewicht materiaal voor jouw interieurprojecten? Dan is Moduply interieur light wellicht de ideale oplossing voor jou. Deze nieuwe plaat is speciaal ontworpen voor diverse binnen toepassingen en gemaakt van duurzaam plantagehout. Moduply interieur light biedt een gesloten oppervlak en een stabiele opbouw, en is leverbaar als onbehandelde plaat of als gegronde plaat, voor nog meer gemak en tijdsbesparing.

Een van de grootste voordelen van Moduply interieur light is het lage gewicht van de plaat. In vergelijking met populieren multiplex is Moduply interieur light maar liefst 20% lichter. Hierdoor is het materiaal zeer geschikt voor gebruik in situaties waarbij het gewicht van het materiaal van belang is, bijvoorbeeld bij het maken van stands of wandbekleding. Bovendien is het materiaal zeer stabiel en vlak, en biedt het een goede schroefvastheid.

Een ander groot voordeel van Moduply interieur light is de eenvoudige verwerkbaarheid van de plaat. De plaat is zeer makkelijk te zagen en schroeven, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Dit maakt het materiaal zeer geschikt voor zowel professionele als doe-het-zelf-projecten. De gegronde variant behoeft soms wel een extra schuurgang voor een optimaal eindresultaat.

Kortom, Moduply interieur light biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele materialen zoals populieren multiplex. Het materiaal is duurzaam, lichtgewicht, stabiel en eenvoudig te verwerken. Heb je binnenkort een interieurproject gepland staan? Overweeg dan zeker om Moduply interieur light als materiaal te gebruiken.

Tot 20% lichter dan populieren
Betrouwbare kwaliteit
DE JUISTE BASIS VOOR DIVERSE BINNENAFWERKINGEN