Projectbegeleiding


Projectbegeleiding

Door geïntegreerde contractvormen vervaagt de scheiding tussen ontwerp en uitvoering van bouwopdrachten. Het belang van ‘integraal samenwerken’ bij projecten neemt toe, waarbij alle betrokken partijen vanaf het begin om tafel zitten en daadwerkelijk samenwerken i.p.v. traditioneel achter elkaar aan. Hierdoor ontstaat meer zekerheid over het proces met als gevolg een kortere doorlooptijd, kortere ontwerptijd en kortere ambtelijke tijd.

Technisch advies en materiaalkeuze RET Bouwproducten

RET Bouwproducten ondersteunt u hierbij door het bieden van concrete projectbegeleiding op het gebied van plaatmateriaal, constructieve brandpreventiegevelbekleding en interieurproducten. Zo voorzien onze accountmanagers en productspecialisten u en het betreffende project van (technisch) advies en helpen zij bij het maken van een juiste materiaalkeuze. Denk bijvoorbeeld bij specifieke toepassingen, die moeten voldoen aan bepaalde eisen. Of het aanreiken van slimme alternatieven waarmee sneller kan worden gebouwd. Zijn er op de bouwplaats vragen over de verwerking van een bepaald product uit ons assortiment? Laat het ons weten en onze productspecialist gaat op locatie uw mensen voorzien van advies.

Shapes Orakel – voor interieur projecten

Specifiek voor het begeleiden van interieurprojecten heeft RET met een aantal partners het ‘Shapes Orakel’ opgezet – als onderdeel van het nieuwe ‘Shapes’ concept . Een veelzijdige materialenbron voor interieur professionals waarmee o.a. ontzorging wordt geboden bij projectrealisatie.

Het Shapes Orakel is een team aan specialisten en sparringpartner bij projecten op het gebied van decoratief plaatmateriaal, plafonds, wanden, vloeren én custom made bewerkingen. Naast materiaal specialisten biedt het Shapes Orakel ook technische specialisten waar u als interieur professional een beroep op kunt doen. Denk aan akoestiek of projecten waarbij brandwerendheid een rol speelt. Meer weten?  http://www.shapes.nl/orakel

Heeft u een project(aanvraag)? Laat het ons weten en wij denken graag vanaf de start met u mee.

Interesse? Stuur een aanvraag naar de Marketingafdeling