100% GERECYCLED PLAATMATERIAAL

Voor wie écht een unieke, duurzame plaat zoekt is er nu RECOMA. Hét groene alternatief op traditionele materialen als OSB, spaanplaat, gips- en gipsvezelplaten. Waarom is dit product zo bijzonder binnen het groeiende aanbod van duurzaam plaatmateriaal?

Laten we beginnen met de basis:

• 100% gerecycled materiaal (dagelijks verpakkingsafval van melk- & sappakken)

➔ Minder afval dat wordt verbrand!

• Productie zonder lijm en chemicaliën

➔ Voor een gezonder binnenklimaat

Sample aanvragen >

Uitzonderlijk lage CO2 uitstoot

Wist jij, dat de Nederlandse bouwsector evenveel CO2-uitstoot als het verkeer op onze wegen! En maar liefst één derde deel van ons landelijk afval afkomstig is uit de bouw. Een flinke impact dus op het milieu en het maakt ons bewust, dat wij – met elkaar – moeten streven naar een meer duurzame manier van bouwen. Kies jij voor RECOMA, dan kies je voor een plaat die tijdens de productie aanzienlijk minder CO2 heeft uitgestoten dan menig ander materiaal, waarmee nu nog veel wordt gewerkt. Denk aan OSB, spaanplaat, gips- en gipsvezelplaten. Met dezelfde verwerking- en toepassingsmogelijkheden heb jij met RECOMA een slim en duurzaam alternatief in handen. Europees geproduceerd in Zweden.

Veelzijdig inzetbaar

Van scheidingswanden tot plafond bekleding. Met een directe mogelijkheid voor het afwerken met gips (stucen). Met Recoma kan het allemaal. De plaat leent zich ook uitstekend voor interieurbouw, bijvoorbeeld toegepast als meubel. Zelfs het buigen in verschillende vormen is mogelijk. Het verwerken van Recoma gaat eenvoudig en snel, met gebruik van standaard gereedschap.