Heb je een creatief idee? Laat het zien met Medite!

Medite MDF, onderdeel van Medite Smartply, lanceert een nieuw digitaal platform voor MDF-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een toonaangevend, veelzijdig materiaal waarmee ze hun ideeën tot leven kunnen brengen.

Van fabrikanten, timmerlieden en meubelmakers tot mensen die interesse hebben in MDF: iedereen kan nu lid worden van de nieuwe community van Medite. De eerste 500 inschrijvingen ontvangen daarnaast ook een exclusief welkomstgeschenk! In de online community kun je je laten inspireren door projecten van andere leden, evenals het delen van jouw eigen werk.

“Medite MDF is groter dan ooit tevoren en we kunnen niet wachten om de Medite-community ook in Nederland te lanceren”, vertelt Holly Waters-Marsh, Hoofd Marketing bij Medite Smartply. “Of ze nu al fan zijn van Medite MDF of het nog maar net ontdekken; dit wordt het platform voor de industrie om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen en andere professionals en enthousiastelingen te ontmoeten. De community krijgt ook als eerste toegang tot exclusief nieuws, updates en andere content.”

De kernboodschap ‘Medite makes it real’ legt de focus op Medite-producten waarmee je alles kunt creëren wat je maar bedenkt – of het nu praktisch, speels of totaal iets anders is. Medite MDF helpt je namelijk om elk idee en elk moment van inspiratie om te zetten tot een daadwerkelijk project. Je hoeft niet langer te zoeken naar het juiste materiaal waarmee je aan jouw project kunt beginnen. Vertrouw simpelweg op Medite MDF.

Wil je bijvoorbeeld designkeukens creëren? Dan heb je Medite MR nodig om ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid door kookstoom nooit een probleem is.

Ben je bezig met het bouwen van meubels voor een kinderkamer? In dat geval is Medite Clear de perfecte keuze: MDF zonder toegevoegde formaldehyde voor kwetsbare omgevingen.

Heb je vlamvertragende plaatproducten nodig voor een openbaar gebouw? Dan biedt Medite Premier FR de juiste kwaliteit als MDF-plaat met brandvertragende eigenschappen.

Het uitgebreide assortiment van Medite omvat tien verschillende categorieën aan MDF-producten en vele varianten, met meer dan 400 mogelijke specificaties. Door te blijven investeren in onderzoek, ontwikkeling en technologie, heeft Medite zich gevestigd als hét leidende merk op de MDF-markt. Onder andere door de introductie van een breed scala aan kwaliteitsproducten en door de klant gedreven innovaties.

Medite makes it real: met toonaangevende, geconstrueerde houten panelen breng jij de creativiteit, wij de innovatie. Word vandaag nog lid van de Medite-community en deel jouw eigen MDF-projecten!

Kijk op: www.meditemakesitreal.nl.

Category
Tags

Comments are closed